Flickr
Youtube
Telefon:+36-1-297-0367, +36-30-680-0100
E-mail:

Lyoness

Lyoness – a vállalat
A Lyoness-t 2003-ban Hubert Freidl alapította. Az alapelv: az ügyfelek pénzt kapnak vissza, minden vásárlás után. A vállalat eredetileg négy országban kezdte el a tevékenységét, mára pedig nemzetközivé fejlődött, és egyedülálló “win-win” helyzetet kínál minden résztvevőnek. A Lyoness egy olyan globális hálózatot épít ki, amellyel az ügyfelek és a partnervállalatok is előnyökre tesznek szert: az ügyfelek pénzt kapnak vissza, miközben a partnervállalatok hűséges vásárlókat szereznek, ezért szívesen biztosítanak különleges előnyöket.
A Lyoness jelenleg Európa 33 országában működik, valamint az USA-ban, Kanadában, Brazíliában, az Egyesült Arab Emírségekben, Katarban, Dél-Afrikában, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben (Hongkong, Makaó, Ausztrália, Fülöp-szigetek, Thaiföld), és világszerte több mint 3 millió ügyféllel rendelkezik.
A vásárlás négy módja
A Lyoness ügyfeleinek bárhol a világon mindig a megfelelő vásárlási mód áll rendelkezésére: legyen az Cashback Kártya, mobil utalvány (mobil Cashback), a partnervállalat eredeti vásárlási utalványai/ajándékkártyái, vagy online vásárlás - az ügyfelek minden egyes vásárlás után pénzt kapnak vissza.
Vásárlás határok nélkül
A határtalan vásárlási lehetőségeket jelenleg a világ 44 országában található több mint 29.000 partnervállalat biztosítja. Ezen túlmenően mintegy 3.200 online shop több mint 170 millió terméke érhető el - mindez már 44 országban.
Üzletünkben Lyoness kedvezményét igénybe veheti.
Bővebb információ és regisztrálás céljából kérem hívja Gyulai Ildikót a 06 30 9328 437 telefonszámon.

Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be!

ugrás a belépéshez