Google+
Flickr
Youtube

Bemutatkozás

Az 5Guriga Kft. 1997 óta van jelen a közúti haszongépjármű alkatrész és pótkocsi alkatrész forgalmazás piacán. A megalakulás óta egyenletes fejlődés jellemzi cégünket.

Fő profilunk az IVECO tehergépjárművek teljes alkatrészellátása a legkisebbtől a legnagyobbig. Természetesen a többi haszongépjármű típushoz is kínálunk alkatrészeket. Termékkínálatunk legnagyobb része olasz beszállítóktól érkezik.

Beszállító és gyártó partnereinkkel kiváló együttműködés keretében biztosítjuk a folyamatosságot, hogy a megrendelt teherautó, pótkocsi, haszongépjármű alkatrészek a legrövidebb határidővel rendelkezésre álljanak.

Teherautó, busz, haszongépjármű alkatrészre van szüksége? Forduljon hozzánk!

Partnereink heti rendszerességgel küldik a megrendelt alkatrészeket, ugyanakkor tapasztalatunk szerint az igények jelentős részét raktárról tudjuk biztosítani.

Munkatársaink több mint 20 év tapasztalatával a hátuk mögött szakmai kérdésekben bármikor vevőink, megrendelőink rendelkezésére állnak.

Az általunk forgalmazott haszongépjármű, pótkocsi, teherautó alkatrészek minden tekintetben megfelelnek az előírt műszaki, minőségi követelményeknek. Ezekről tanúsítványokkal rendelkezik cégünk, melyek megújítását folyamatosan végezzük.

Sürgős esetekben egy- két nap alatt beszerezzük a szükséges haszongépjármű alkatrészeket. A megrendelt termékeket házhoz szállítjuk kollégáink, valamint a „24H Futárszolgálat” együttműködésével.

Vevőink igénye alapján hétvégenként telefonos ügyeletet működtetünk. Így azonnali rendelkezésre állás során minden igényt igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül regisztrálni, a problémákra megoldást találni meglévő és leendő partnereink, vásárlóink számára egyaránt.

Válassza tapasztalatunkat és megbízható partnereinket megrendeléseihez. Legyen viszonteladó partnerünk, egyeztessünk a részletekről!

Ha kérdése van, keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

IVECO alkatrész webáruházunkban bármilyen alkatrészt megtalálhat teherautójához!

Az IVECO járművek az egyik legnépszerűbbeknek számítanak, ugyanis tökéletesen kiszolgálják a szállítmányozással foglalkozó cégek igényeit. Mivel nap, mint nap számos tényezőnek vannak kitéve ezek a teherautók, kamionok, időről-időre szükség van bizonyos alkatrészek cseréjére, azonban természetes, hogy az üzemeltetők a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb formáját választanák az alkatrészek megvásárlásának. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, fedezze fel IVECO alkatrész webáruházunk kínálatát!

IVECO alkatrész webáruházunkban minden olyan elemet, kiegészítőt megtalálhat, amely szükséges lehet egy-egy javítás kapcsán. Mivel rendkívül gazdag webshopunk választéka, lehetősége van, hogy egyszerre, akár több mindent is beszerezzen, így, ha bármilyen alkatrészcsere merülne fel a jövőben, hosszabb várakozás nélkül be lehet építeni az új elemeket.

Tegyen Ön is szert előnyökre IVECO alkatrész webáruházunknak köszönhetően! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 


Teherautó alkatrészek beszállítása

kampanyfelugyelet.huCége fuvarozással foglalkozik? Több teherautóval dolgozik, és szeretné, ha mindegyik megfelelne műszakilag az új jogszabályoknak? Meghibásodott tehergépkocsija fuvarozás során és nincs megfelelő alkatrész a javíttatáshoz? Nálunk jó helyen jár, mert cégünk teherautó és pótkocsi alkatrészek beszállításával, kereskedésével foglalkozik!

Ha Önnek is fontos szempont, hogy üzlete zavartalanul működjön, tehergépjárművei nem hibásodhatnak meg, ha mégis ez történik, nem eshetnek ki hetekre, hónapokra a munkából, hiszen akkor Ön kevesebbet tud termelni, mint amennyit tervezett. Ez nagy kiesés lehet vállalkozásának, ezért fontos, hogy a meghibásodott tehergépjármű javíttatását minél hamarabb biztosítsa. Ám ez sem könnyű, ha a szervizben nem kap megfelelő alkatrészeket a meghibásodott darabok helyett.

Cégünk a kért alkatrészeket a leggyakrabban biztosítani tudja raktárról, ám amit rendelnünk kell, az is akár 2-3 nap alatt megérkezik és azonnal az Ön rendelkezésére áll! Ha szeretné, hogy a meghibásodott tehergépjármű a lehető leggyorsabban visszaállhasson a forgalomba, válasszon minket alkatrészek beszerzésére!

 

Autóbusz alkatrészek

kampanyfelugyelet.huUtas szállítássalfoglalkozik? Nap, mint nap emberek tucatjait kell elszállítania egyik helyről a másikra? Akkor Ön előtt sem nagy titok, hogy ehhez egy jól működő és megbízható utasszállító járműre van szükség. Azonban hiába rendelkezik kiváló minőségű autóbusszal, ezek a járművek is óhatatlanul meghibásodnak idővel és nem képesek ugyanazokkal az alkatrészekkel működni évtizedekig.

Ilyenkor jön jól egy olyan megbízható alkatrész forgalmazó elérhetősége, mint amilyenek mi vagyunk. Autóbusz alkatrészre van szüksége? Ne keressen tovább, mert nálunk megtalálja azokat a minőségi alkatrészeket, amelyekre utasszállítójának szüksége van. Több, mint húsz éves tapasztalatunkkal a hátunk mögött mára megismerkedtünk az autóbusz alkatrészek minden típusával. Termékeink között megtalálhatóak kiváló minőségű olasz alkatrészek, melyek már bizonyították időtállóságukat. Kínálatunkban minden autóbusz alkatrészt megtalál, amire csak szüksége van, ha mégsem, mi megszerezzük!

Rendeljen tőlünk autóbusz alkatrészt és ne bízza a véletlenre vállalkozása sikerét!

 

Pótkocsi alkatrészek széles kínálata

kampanyfelugyelet.huRengeteg iparág létezik, ahol szükség van pótkocsikra, legyen az a mezőgazdaság, áruszállítás, feldolgozó üzemek, futárszolgálatok, és még sorolhatnánk tovább. Az ilyen ágazatokban alapvető elvárás, hogy minden zökkenőmentesen és tökéletesen haladjon. Akár a gyorsaság, akár a pontosság, akár a határidő az elsődleges szempont, egy esetleges meghibásodás minden esetben nagy károkat okozhat.

A pótkocsiknak kiemelt feladata van, hiszen nagy mennyiségű árut szállíthatunk általa, így mindig szükség van a felszereltségre. A pótkocsi meghibásodása igen nagyproblémát okozhat: körülményes, és természetesen komoly anyagi ráfordítással jár egy új szerkezet beszerzése, azonban gyakran elegendő az alkatrészcsere, hogy újra működőképes legyen a szerkezet.

Amennyiben pótkocsi alkatrészre van szüksége, hogy munkaeszköze ismét kihozhassa magából a maximumot, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, minőségi alkatrészekkel és sokéves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére!

 

IVECO alkatrészek

kampanyfelugyelet.huAz IVECO vállalat az 1990-es évek óta aktívan jelen van a magyar piacon minőségi és minden célt maximálisan kiszolgáló haszongépjárműivel, alkatrészeivel és sokoldalú szolgáltatásaival, valamint gazdag, változatos kínálatával igyekszik kielégíteni teljes körűen az ügyfelek igényeit. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően a vállalat szakemberei a legmodernebb technológiák és innovatív mérnöki és fejlesztőmunka segítségével időtálló, minőségi funkcionális termékeket állítanak elő, mind járművek, mind alkatrészek tekintetében.

Cégünk az IVECO vállalat minőségi alkatrészeit kínálja a felhasználók számára tehergépjárművekhez, pótkocsikhoz és egyéb haszongépjárművekhez egyaránt. Célunk minden igény teljes körű kiszolgálása, melynek következtében jól felszerelt IVECO alkatrész raktárkészlettel, valamint új és minőségi bontott alkatrészekkel egyaránt maximálisan kielégítünk minden igényt, hogy Ön termelékenyen és sikeresen bonyolíthassa le munkatevékenységeit.

Tekintse meg weboldalunk információt és válasszon megbízható IVECO alkatrészeket, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Minőségi bontott IVECO alkatrészek

kampanyfelugyelet.huA rendszeres használatnak és igénybevételnek köszönhetően, valamint az idő múlásával természetes módon elöregednek, tönkremennek a járművek bizonyos alkatrészei. Ez nem csupán kellemetlen, de akadályozza a munkavégzés lehetőségét, valamint romlik a közlekedésbiztonság is. A zavartalan és folyamatos közlekedés érdekében gyors és precíz javításra van szükség, amely során a megfelelő alkatrész beszerzése óriási körültekintést kíván, hiszen széles a piaci kínálat új és bontott alkatrészek tekintetében egyaránt.

Az IVECO sok éves múltra visszatekintő innovatív tervezőmunkával és a legújabb technológiai lehetőségeket alkalmazva gyárt minőségi tehergépjármű és autóbusz alkatrészeket, melyek esetében a bontott alkatrészek kiváló minőségű, megbízható megoldást jelentenek az érdeklődők számára. A bontott alkatrészek szigorú minőségellenőrző átvizsgálást követően kerülhetnek csak forgalomba, melynek köszönhetően a javítási munkálatok gazdaságosabbá válhatnak.

Minőségi bontott IVECO alkatrészekért tekintse meg weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Miért érdemes IVECO bontott alkatrészt vásárolni?

kampanyfelugyelet.huSok ember kifejezetten elutasító a bontott alkatrészekkel szemben. Feltehetően ez azért lehet így, mert korábban volt valami nagyon rossz tapasztalatuk ezen a téren. És valóban, egy bontott alkatrész sok bosszúságot okozhat abban az esetben, ha a tulajdonos nem fordít elég gondot arra, hogy hon

nan szerezze be, majd kivel szereltesse be az alkatrészt.

Az IVECO bontott alkatrészei ellenőrizhető forrásból származnak, kollégáink pedig nagyfokú szakértelemmel válogatták ki őket. Miért fontos ez?

Szakmai és laikus körökben is örök dilemma, hogy az után gyártott vagy a használt alkatrész mellett döntsünk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha jó szakember dolgozik a bontott alkatrésszel, akkor sokkal kifizetődőbb ezt választani, hiszen nem csak olcsóbb, de tartósabb megoldás is.

IVECO bontott alkatrészre lenne szüksége? A lehető legjobb helyen jár! Cégünk hosszú évek óta foglalkozik pótkocsik, teherautók és autóbuszok alkatrészeinek beszerzésével!

Kérdése lenne? Hívja kollégáinkat!

 

Meghibásodott? Lecseréljük alkatrészeit!

kampanyfelugyelet.huA gépjárművek meghibásodása egyetlen alkatrész elhasználódása, rendellenes működése miatt is előfordulhat, és ilyenkor akár balesetet is okozhatunk a forgalomban. A tehergépkocsik, autóbuszok alkatrészei ráadásul még nehezebben beszerezhetőek, mint egy sima személygépkocsi alkatrészei, így az ilyen járművekkel végzett munka akár több napig is állhat a meghibásodás miatt.

A műszaki meghibásodások gyakran egy-egy alkatrész hibája miatt keletkeznek, így a szerviz során az egész jármű kivonása helyett költséghatékonyabb megoldás az alkatrészcserét választani. Az alkatrészek beszerzését ne bízzuk hozzá nem értő emberekre, hiszen egy használt alkatrész is működhet hibátlanul, ám fontos hiteles forrásból szereznünk azt. A használt, bontott alkatrészekhez sokszor jóval olcsóbban hozzájuthatunk, mint egy újonnan gyártott alkatrészhez, így jelentős költségeket takaríthatunk meg a javíttatáson.

Ha Ön is szeretne tehergépkocsijához, autóbuszához hiteles forrásból származó alkatrészekhez jutni, keresse fel cégünket igényeivel! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

A bontottvagy új alkatrész éri meg a legjobban?

kampanyfelugyelet.huSzeretne kamionja számára igazán megbízható és minőségi alkatrészeket vásárolni, de eddig még egy helyen sem találta meg az Ön számára valóban ideális szolgáltatót? Forduljon hozzánk és spóroljon velünk! Vásároljon minőségibontott alkatrészeket az eredeti, gyári alkatrészek árának töredékéért!

A bontott kamion alkatrészek beépítése ma már egyre népszerűbb és elfogadott a járművek tulajdonosainak körében. Ez nem véletlen, hiszen számtalan előnyt élvezhet, aki a bontott alkatrészek mellett dönt.

A kedvező árfekvésük mellett az is a bontott alkatrészek javára írható, hogy bizonyítottan megbízhatóan funkcionálnak. Ezek az alkatrészek akár még használt állapotban is hosszabb élettartamot képesek elérni, mint újonnan gyártott társaik, hiszen utóbbiakat manapság gyakran már úgy tervezik, hogy előbb-utóbb le kelljen őket cserélni.

Válassza az okosabb megoldást és vásároljon tőlünk ellenőrzött forrásból származó bontott kamion alkatrészeket! Kérdéseivel keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

 

IVECO motor alkatrészek – ha elromlik a motor

IVECO motor alkatrészek – ha elromlik a motorAzIVECO vállalat hosszú ideje van jelen a piacon, mely során igen nagy népszerűségre tett szert, és egyre szélesebb körben válik ismertté hazai körökben is.

A vállalat gyárt közútra, például furgon, lakókocsi, kisbusz, teherautó, valamint építőipari célokra is járműveket, emellett természetesen valamennyi alkatrész külön-külön is beszerezhető. A gépjárművek meghibásodása számos kellemetlenséggel és anyagi kárral járhat, melyek közül az egyik legnagyobb hibát a motor generálhatja, ezért erre az alkatrészre érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

Az IVECOmár 20 éve foglalkozik motor felújítással. A technika fejlődésének köszönhetően ezek a felújított motorok ugyanolyan teljesítményt tudnak nyújtani, mint eredeti társuk. Ha spórolni szeretne, mindenképpen ajánljuk az IVECO felújított motorjait, ami költséghatékony megoldást kínál.

Forduljon hozzánk bizalommal IVECO alkatrészekkel kapcsolatos kérdéseivel, segítünk, hogy könnyebb legyen a választás!

Milyen előnyökkel rendelkeznek a bontott alkatrészek?

Az idő múlásával, esetleg baleset, vagy szándékos rongálás következtében meghibásodhatnak, kárt szenvedhetnek járművünk alkatrészei. Ebben az esetben azonban nem kell azonnal új alkatrész beszerzésén gondolkodnunk, hiszen manapság jó minőségű bontott alkatrészeket is vásárolhatunk járművünkhöz.

 

A bontott alkatrészek előnyei:

IVECO motor alkatrészek – ha elromlik a motor·         Ellenőrzött minőségűek.

·         Hosszú élettartammal bírnak.

·         Kedvező áron beszerezhetőek.

A bontott alkatrészeket kizárólag megbízható forrásból érdemes beszerezni, hiszen az elemek előzetes ellenőrzése, esetleges hibák korrigálása elengedhetetlen a biztonságos közlekedés érdekében.

Minden esetben érdemes tehát alaposan átgondolunk, hogy új alkatrészt szeretnénk beszerezni, vagy a bontott elemeket választjuk. Ha minőségi IVECO bontott alkatrészt keres, tekintse meg weboldalunk bővebb információit, vagy bátran vegye fel a kapcsolatot szakképzett munkatársainkkal, tapasztalt csapatunk készséggel áll mindenben rendelkezésére!

 

Ha sürgős a javítás

Ha sürgős a javításAkinek nagyobb autóbusz vagy kamion flottája van egy vállalkozásban, nyilván találkozott már a problémával, amit egy-egy jármű időszakos kiesése tud okozni. Hogy miért van ez?

A szervizek és műhelyek, alkatrészüzletek sokszor több napos, vagy akár hetes határidővel szállítják ki a megrendelt alkatrészt. Ha Ön nem tud és nem is szeretne ennyit várni, érdeklődjön nálunk, és mi megoldást kínálhatunk erre a problémára!

Cégünk teherautó, pótkocsi és autóbusz alkatrészeket kínál rövid beszerzési határidővel, hatalmas raktárkészleten lévő árukészlettel és gyors, szakszerű kiszolgálással.

Mivel számos beszállítóval rendelkezünk, így nem merülhet fel olyan probléma, hogy több hetet kelljen várni egy olyan alkatrészre, amely egyébként gyorsan és könnyen beszerezhető. A még gyorsabb információszerzés érdekében érdeklődhet weboldalunkon keresztül is, ahol a gépjármű adatai és a kívánt alkatrész leírásával ajánlatot tudunk Önnek tenni.

Keressen minket elérhetőségeinken, válassza a gyors és egyszerű alkatrészbeszerzést!

Olasz minőség az alkatrészek terén is!

Olasz minőség az alkatrészek terén is!Az olaszok világszerte híresek jó ízlésükről, jó minőségű termékeikről és tehetséges szakembereikről. Éppen ezért olasz termékeket venni, vagy olaszok által működtetett szolgáltatást igénybe venni sosem jelent zsákbamacskát, hiszen garantált a hozzáértés, a hosszú élettartam és nem utolsó sorban a kifogástalan esztétikum is.

Itt a kiváló alkalom, hogy újra meggyőződjön arról, az olasz minőség még mindig verhetetlen a haszonjármű alkatrészek terén is.

Cégünk segítségével Ön hozzájuthat a legkiválóbb alkatrészekhez áruházunkban. Amennyiben IVECO pótkocsi, kamion, teherautó vagy autóbusz alkatrészt keres, akkor nálunk a legjobb helyen jár.

IVECO bontott alkatrészeink kéthetente érkeznek  beszállítóinktól, így mindig mindenből van nálunk raktáron. Termékeink egytől-egyig ellenőrzött forrásból származnak, és kiváló műszaki állapotban vannak. Alkatrész webáruházunk lehetővé teszi, hogy Ön gyorsan, és kedvező áron jusson hozzá olasz minőségű IVECO bontott alkatrészekhez. Forduljon hozzánk bizalommal és kérje részletes tájékoztatónkat!

 

A turbófeltöltő és hibái

A turbófeltöltő és hibáiEgyáltalán nem magától értetődő, ha busz alkatrészre vagy teherautó alkatrészre van szükségünk, és nem tudjuk, hogy mi is az a turbófeltöltő, de cikkünkből most mindenféleképpen kiderül. A turbófeltöltő a belső égésű motoroknál használt feltöltő, amely kivonja az energiát a motorból, és a kivont energiát arra használja, hogy a motor levegőbevételét fokozza, így jóval megnöveli a motor teljesítményét. Mindehhez a motor kipufogógázainak energiáját használja fel.

A turbófeltöltő sérülései általában külső tényezők miatt alakulnak ki, de nem árt odafigyelni néhány dologra, aminek hiánya, vagy nem megfelelő elvégzése az autóalkatrész meghibásodásához vezethet.  Ilyen például az olajozás hiánya, az olajozási késedelem, ha olyan olajjal kenjük be a turbófeltöltőt, melyben szennyeződés található, vagy ha idegen anyag kerül a sűrítő és turbinaházba, vagy ha túlhevülés után hirtelen állítjuk le az autót.

Ha mindezekre odafigyelünk, vagy időben észrevesszük a problémát és kezeljük, rengeteg időt és pénzt spórolhatunk meg! Ha mégsem járt sikerrel, és már meghibásodott az autóalkatrész teherautójában, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Magas minőségű haszongépjármű alkatrészeink között biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet, úgyhogy ne is habozzon, keresse fel alkatrész webáruházunkat!

 

Alkatrészek nagyoknak!

Alkatrészek nagyoknak!Meghibásodott az autóbusz? Vagy talán a teherautó? Kamion? Semmi probléma! Mi segítünk!

Teljes körű szolgáltatást kínálunk a nagyobb járművekbe való alkatrészek területén is! Nálunk minden típusba megtalálhatja a megfelelő alkatrészt, és természetesen nagy gondot fordítunk a minőségre is, így a legnagyobb márkák elemei is beszerezhetőek nálunk, mint például az olasz IVECO.

Mi kifejezetten a kamionokra, teherautókra, buszokra és pótkocsikra specializálódtunk, ezért biztosan minden gépjármű tulajdonos megtalálja a számítását, nem csak minőségben, hanem árban is. Bontott alkatrészeinkhez az újak árának töredékéért juthat hozzá, így mindenféleképpen pénzt spórol magának. Ha még többet szeretne megtakarítani, tekintse meg akciós ajánlatainkat is!

Tájékozódjon weboldalunkon, valamint amennyiben kérdése merüln

Kosárban:

0 db termék, 0 Ft értékben
ugrás a kosárhoz