Flickr
Youtube
Telefon:+36-1-297-0367, +36-30-680-0100
E-mail:

Bemutatkozás

Az 5Guriga Kft. 1997 óta van jelen a közúti haszongépjármű alkatrész és pótkocsi alkatrész forgalmazás piacán. A megalakulás óta egyenletes fejlődés jellemzi cégünket.

Fő profilunk az IVECO tehergépjárművek teljes alkatrészellátása a legkisebbtől a legnagyobbig. Természetesen a többi haszongépjármű típushoz is kínálunk alkatrészeket. Termékkínálatunk legnagyobb része olasz beszállítóktól érkezik.

Beszállító és gyártó partnereinkkel kiváló együttműködés keretében biztosítjuk a folyamatosságot, hogy a megrendelt teherautó, pótkocsi, haszongépjármű alkatrészek a legrövidebb határidővel rendelkezésre álljanak.

Teherautó, busz, haszongépjármű alkatrészre van szüksége? Forduljon hozzánk!

Partnereink heti rendszerességgel küldik a megrendelt alkatrészeket, ugyanakkor tapasztalatunk szerint az igények jelentős részét raktárról tudjuk biztosítani.

Munkatársaink több mint 20 év tapasztalatával a hátuk mögött szakmai kérdésekben bármikor vevőink, megrendelőink rendelkezésére állnak.

Az általunk forgalmazott haszongépjármű, pótkocsi, teherautó alkatrészek minden tekintetben megfelelnek az előírt műszaki, minőségi követelményeknek. Ezekről tanúsítványokkal rendelkezik cégünk, melyek megújítását folyamatosan végezzük.

Sürgős esetekben egy- két nap alatt beszerezzük a szükséges haszongépjármű alkatrészeket. A megrendelt termékeket házhoz szállítjuk kollégáink, valamint a „24H Futárszolgálat” együttműködésével.

Vevőink igénye alapján hétvégenként telefonos ügyeletet működtetünk. Így azonnali rendelkezésre állás során minden igényt igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül regisztrálni, a problémákra megoldást találni meglévő és leendő partnereink, vásárlóink számára egyaránt.

Válassza tapasztalatunkat és megbízható partnereinket megrendeléseihez. Legyen viszonteladó partnerünk, egyeztessünk a részletekről!

Ha kérdése van, keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

Vásároljon teherautó alkatrészeket a legjobb feltételekkel!

teherautó alkatrészek Nem szereti, ha nem a várakozásainak megfelelő eredményt kap, amiért ráadásul fizetett is? Nem kell csalódnia akkor, ha teherautó alkatrészt vásárol. Rendeljen tőlünk új teherautó alkatrészeket kiváló ár-érték arányban, és garantáljuk, hogy elégedett lesz a megvásárolt alkatrészek teljesítményével! A garanciát az adja, hogy az általunk forgalmazott teherautó alkatrészek nem akármilyen márka termékei, hanem az IVECO gyár alkatrészei.

Az IVECO teherautó alkatrészek minőségét, árát, valamint a szállítási idejének rövidségét is biztosítjuk. Ezekkel a jellemzőkkel minden ügyfelünknek teljeskörű szolgáltatást nyújtunk annak érdekében, hogy a megrendelt terméket megkapja a legjobb feltételekkel.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, és döntsön olyan forgalmazó mellett, ami az ügyfelek érdekeit tartja szem előtt! A teherautó alkatreszekről többet megtudhat, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Induló cége fuvarozással fog foglalkozni? A kamion alkatrészeket szerezze be tőlünk!

Egyre többen indítanak fuvarozással foglalkozó vállalkozást, hiszen óriási az igény ezekre a cégekre. A munkaeszközök beszerzésekor természetesen nagy hangsúlyt kell fektetni a szállító járművekre. Csak műszakilag megbízható kamionokkal, teherautókkal lehet szállítmányozással kapcsolatos színvonalas tevékenységet végezni. Az évek során ezeknek a járműveknek a szervizeltetésére is óriási figyelmet kell majd fordítani, amihez szükség lehet kamion alkatrészekre. A leendő cégvezetők tisztában vannak ezekkel a tényezőkkel is, ezért olyan kamion alkatrészekkel foglalkozó vállalkozást keresnek, amire hosszú távon számíthatnak. Amennyiben Ön vállalkozóként még nem talált ilyen céget, ne kutasson tovább, ugyanis ránk a kamion alkatrészekkel kapcsolatban hosszú távon számíthat!

Mivel fontosak számunkra a hazai, szállítmányozással foglalkozó vállalkozások is, minőségikamion alkatrészeinkkel szeretnénk hozzájárulni a cégek sikeréhez. Partnerként a maximumot nyújtjuk Önnek, bármilyen kamion alkatrészt be tud tőlünk szerezni, ennek köszönhetően egyetlen hibának a javítása sem jelenthet kihívást. A legmegbízhatóbb termékeket biztosítjuk a különböző szállítmányozással foglalkozó cégeknek, hogy a járművek megőrizzék éveken át a kifogástalan műszaki állapotukat. Ez egyúttal anyagi könnyebbséget is jelent, hiszen jó darabig nem lesz szükség teljesen új jármű beszerzésére, így az induló vállalkozás rövid időn belül el tudja érni versenyképességét, stabil pozícióját az üzleti világban.

Ha bennünket választ, nem kell azon gondolkodnia, hogy honnan tudja beszerezni rövid időn belül a szervizeléshez szükséges kamion alkatrészeket. Válasszon minket és termékeinket a jövőben, és legyen egy sikeres vállalkozás vezetője! Az alkatrészeket kedvező áron biztosítjuk ügyfeleinknek. Ha kérdései lennének kamion alkatrészeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Lással el műhelyét könnyen elérhető teherautó alkatrészekkel!

Műhelyt üzemeltet, ahol a teherautók hibáinak javítását, a járművek karbantartását és szervizelését bízzák Önre a jármű tulajdonosok? Az üzlet sikerének fenntartása érdekében néhány dolognak működnie kell. Nem vitás, hogy csak annak a műhelynek lehet állandó forgalma és visszatérő ügyfelei, ahol a sokrétű feladatok elvégzéséhez sokoldalúan és koszerűen felszerelt telephely működik, ahol a szerelők szaktudásához és elkötelezettségéhez nem fér kétség, ahol korrekt árakkal dolgoznak és ahol rövid határidőn belül elkészülnek a javításokkal. A teherautók, kamionok műszaki hibájának, defektjének gyakran egy meghibásodott, tönkrement teherautó alkatrész az oka. Egy vagy akár több teherautó alkatrészt is ki kell cserélni ahhoz, hogy a jármű ismét megbízhatóan haladjon az utakon. A szerelő műhelynek tehát gondoskodnia kell az ideális teherautó alkatrész ellátottságról.

Sokszor hallottunk már olyat, hogy egy szervizben megállt az élet, mert várni kellett arra, hogy az új teherautó alkatrész megérkezzen. Elképzelhető, hogy a szerviz rendelkezik helyben is alkatrészekkel, de mindenre ők sem tudnak felkészülni. Rendszeresen előfordulnak olyan esetek, amikor minden egyéb kéznél van, de az új alkatrészre még várni kell. Ha nem érkezik meg időben, túl sokat kell várni a kiszállításra, az akadályozza a tulajdonost a jármű használatában, de a szerelőnek sem jó, mert rossz hírét keltheti a túl lassú munkafolyamat.

Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, amennyiben megbízható helyről szeretné beszerezni a szükséges teherautó alkatrészeket a javításhoz, szervizhez! Termékkínálatunkban többek között a már jól ismert IVECO márka alkatrészei találhatóak meg, amikből szinte mindent megtalál, ami egy teherautó szereléséhez kellhet. Az alkatrészek nagy választéka mellett kedvező árakat biztosítunk, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a legrövidebb határidővel juttassuk el megrendelőinknek az alkatrészeket.

Kérjen tőlünk árajánlatot elérhetőségeinken, válasszon minket akkor, ha minőségi, könnyen beszerezhető teherautó alkatrészekre van szüksége!

 

Zökkenőmentes munkavégzés a szállítmányozásban? Megbízható teherautó alkatrészek!

teherautó alkatrészek A különböző szállítmányozással foglalkozó vállalkozások legfontosabb munkaeszközei egyértelműen a teherautók. Műszakilag megbízható, biztonságos járművek nélkül igencsak nehezen működhetnének zökkenőmentesen ezek a cégek, ami pedig nem vetne jó fényt a vállalkozásokra. Az, hogy a teherautók mindig a maximumot nyújtsák, és hozzájáruljanak a vállalkozás jó hírnevéhez, oda kell figyelni a szervizeltetésükre, alkatrészeik állapotára. Ha karbantartáskor kiderül, hogy egy elemet cserélni kell, csakis megbízható helyről szabad teherautó alkatrészt vásárolni, hiszen az üzemeltető így biztos lehet abban, hogy minőségi terméket fog beszerezni. Ha Önnek is új teherautó alkatrészekre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Sokan nem is gondolnák, hogy az elsőre jelentékteleneknek tűnő teherautó alkatrészek mennyire befolyásolhatják egy vállalkozás mindennapjait. Mivel mi tisztában vagyunk ezzel, csakis a legszínvonalasabb termékeket biztosítjuk ügyfeleinknek. A tőlünk beszerezhető teherautó alkatrészek felhasználásával a járművek egy szervizelés után ismét a maximumot nyújthatják, ez pedig mindenképp a vállalkozás javát fogja szolgálni.

Teherautó alkatrészeink széles kínálatban állnak az ügyfelek rendelkezésére. Nálunk még azokat az elemeket is megtalálhatja, amikhez csak hosszas kutatás árán jutna hozzá. Igyekszünk a régebbi évjáratú teherautókhoz is biztosítani a megfelelő alkatrészeket, így a legtöbb vásárlónknak nem lesz nehéz színvonalas szolgáltatásokat biztosítani ügyfeleinek.

A minőség mellett a megfizethető árak kialakítására is odafigyelünk, ugyanis egyesek hajlamosak az ár alapján a minőség kárára dönteni. Teherautó alkatrészeinkkel nincs szükség kellemetlen kompromisszumokra, hiszen a célunk az, hogy bárki számára elérhetőek legyenek színvonalas termékeink.

Ne bízza a véletlenre a teherautó alkatrészek vásárlását: nyújtsa a legjobbat ügyfeleinek, szerezzen be megbízható cégtől jármű elemeket a szervizeléshez! Amennyiben bővebb információkat szeretne megtudni, árajánlatot kérne több elemre is, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

 

Ezért jó döntés az IVECO bontott alkatrészeket választani!

IVECO bontott alkatrész Amikor egy járműben, például egy teherautóban vagy autóbuszban valami elromlik, akkor nem cseréljük le az egész járművet egy újra, hanem az alkatrész hibáját javíttatjuk ki vagy magát az alkatrészt cseréljük ki egy teljesen új darabra. Az új alkatrész ismét tökéletes működést biztosít a járműnek, újra mozgásba hozza a rendszert. Az alkatrészeket ezért kell jól kiválasztani és megbízható forrásból megvásárolni. Aki alkatrészeket szeretne vásárolni, kétféléből választhat, a teljesen új, gyártósorról lekerülő darabok mellett a bontott termékek is szerepelnek a lehetőségek között.

Az IVECO bontott alkatrészek is ebbe a kategóriába tartoznak. Az IVECO bontott alkatrészek népszerűsége magáért beszél, és azok számára is követendő példa a megvásárlásuk és a használatuk, akik még nem választották eddig az ilyen típusú alkatrészeket.

Miben különböznek az IVECO bontott alkatrészek az új elemektől? Ahogyan azt a nevük is sejteti, ezek már használatban lévő járművekből származnak, tehát nem újonnan gyártották őket. A minőségük és a megbízhatóságuk ettől független, hiszen akár az új alkatrész is lehet hibás vagy selejtes. Egy bontott alkatrész esetében azonban már megvolt a tesztüzem, a járművet használták, amiből kiszerelték azt, amiből IVECO bontott alkatrész vált, tehát bizonyítottan működőképes. Ez az egyik nagy előnye az IVECO bontott alkatrészeknek és általában a használt jármű alkatrészeknek. Nem vásárol velük a tulajdonos zsákbamacskát, hanem meglepetések nélkül használhatja gond nélkül és természetesen hosszú távon. Ez nagy könnyebbség például azok számára, akik fuvarozással, szállítással foglalkoznak és szinte kizárólag hosszú utak során használják a teherautóikat vagy autóbuszaikat személyszállításra. Semmiképpen sem jön jól egy, az út kellős közepén bekövetkező műszaki hiba, ami keresztülhúzza a számításokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha IVECO bontott alkatrészek iránt érdeklődik, és vásároljon kiváló ár-érték arányban kapható termékeket tőlünk! Megadott elérhetőségeinken válaszolunk minden kérdésére!

 

Ha jó ár-érték arányú kamionalkatrészeket keres, minket keres!

kamionalkatrészekA legtöbb ember szeret és igyekszik is spórolni. Azonban vannak olyan dolgok, amikből sajnos nem szabad megvenni a legolcsóbbat, mert végső soron könnyen még többe kerülhetnek. Ebbe a csoportba tartoznak a kamionalkatrészek is, melyekből a legolcsóbb termékek általában nem használhatóak sokáig és hamar szervizelésre lesz miattuk szükség újra.

Az általunk kínált kamionalkatrészek ár-érték arányban kiválóak. Hosszú életű, strapabíró termékek, amelyek éveken át képesek megfelelően ellátni a feladatukat. A tőlünk vásárolt kamionalkatrészek esetében nem kell attól félni, hogy idő előtt tönkre mennének, és egy másik, újabb termék megvásárlására lenne szükség. Ezzel nem csak pénzt, hanem sok bosszúságot és kellemetlen szituációt is megspórolhatunk.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is megadott elérhetőségeinken, ha megbízható forrásból szeretne kiváló ár-érték arányú kamionalkatrészeket vásárolni! Széles termékválasztékkal és kedvező árakkal várjuk!

 

Készüljön fel az őszi szezonra Iveco kamionalkatrészekkel!

Sajnos már a nyár utolsó hónapját tapossuk, hamarosan beköszönt az ősz és vele együtt a dolgosabb hétköznapok is visszatérnek. Ilyenkor érdemes egy kicsit felújítani, illetve rendbe szedni a munkához használatos eszközöket, például az áruszállításhoz szükséges teherautókat, kamionokat is. Ehhez cégünk széles választékban és kedvező áron kínál Iveco kamionalkatrészeket.

Az Iveco az egyik legnépszerűbb márka ezeknél a hatalmas gépjárműveknél, azonban időnként mindenképp érdemes egy alapos szervizeltetést beiktatni. Ilyenkor egyrészt átvizsgálják a járművet, másrészt fény derül arra is, ha egy alkatrész cserére szorul. Ezt nem érdemes túl sokáig halogatni, mert ezzel egy külföldön történő lerobbanást is kockáztat a vezető. Széles kínálatunknak köszönhetően cégünknél szinte biztos, hogy megtalálja a szükséges Iveco kamionalkatrészeket, mégpedig kedvező áron, megbízható forrásból.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is Iveco kamionalkatrészekért, vásároljon meg mindent egy helyen és vágjon neki felkészülten az őszi szezonnak!

 

Ahol az igények és a kínálat találkozik: kamion shop

A széles termékskálával rendelkező üzletekre mindig szükség van. Ezek a boltok biztosítják a vásárlóknak azt, hogy egy problémát gyorsan és hatékonyan tudjanak megoldani, például, ha kamion vagy teherautó szereléséről van szó.

Kamion shopunk online áruházként működik és ezáltal széles vevőkört tud kiszolgálni országszerte vagy akár a határokon túl is. Fontosnak tartjuk, hogy minden vásárló, aki kamion shopunkat választja, megtalálja azt az alkatrészt, amiért felkeresett minket. A sokoldalú termékkínálat mellett ügyeltünk arra is, hogy reális, korrekt árakat szabjunk meg, amik mindenki számára megfizethetőek.

A csőkúptól, a gumigyűrűn át a méretjelző lámpáig, gyakorlatilag mindenféle alkatrésszel tudunk szolgálni, ami egy kamion, illetve teherautó megbízható működéséhez kellhet. Műszaki hibás, karambolos, felújítandó járművek számára egyaránt talál új alkatrészeket kamion shopunkban.

Keressen minket megadott elérhetőségeinken és vásároljon megbízható cégtől kamion alkatrészeket!

 

Spóroljon időt teherautó alkatrész webáruházunkkal!

Teherautó alkatrész webáruházModern világunk egyik nagy találmánya az online vásárlás. Már szinte mindent beszerezhetünk interneten keresztül. Nem kell kimozdulnunk a lakásból ahhoz, hogy vásároljunk, legyen szó akár ruháról, élelmiszerről, elektromos termékről vagy járműkellékekről. Teherautó alkatrész webáruházunkkal például rengeteg időt spórolhat, akinek efféle termékekre van szüksége!

Teherautó alkatrész webáruházunk széles termékkínálattal rendelkezik, biztos lehet benne, hogy nálunk beszerezheti, amire szüksége van. Nem kell több boltot körbejárnia egy-egy alkatrészért, hanem akár otthonról, a fotelben ülve megrendelhet mindent! Nem kell igazodnia még nyitva tartási időhöz sem, vásárolhat akár hétvégén, akár éjszaka is. Webshopunk átlátható, könnyen kezelhető, a rendelés pedig gyors és egyszerű.

Nézzen körül Ön is teherautó alkatrész webáruházunkban, rendelje meg a szükséges termékeket egy helyről! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Miért válasszon minőségi kamionalkatrészt az olcsó termékek helyett?

kamionalkatrészAmikor a vásárlóknak kamionalkatrészekre van szükségük, akkor sokan inkább azokat a termékeket részesítik előnyben, amelyek olcsó árkategóriát képviselnek, pedig ez nem előnyös kiválasztási szempont, ugyanis a kamionalkatrész áránál sokkal fontosabb a minősége!

A szakemberek nem győzik elégszer hangsúlyozni, hogy a vevők mindig a minőséget helyezzék előtérbe a kamionalkatrészek beszerzésekor, ugyanis egy színvonalas, megbízható termékkel biztos nem érhetik az embert kellemetlen meglepetések, vagy akár balesetveszélyes helyzetek. Valójában olcsó kamionalkatrészekkel nem spórol a vásárló, hiszen az esetek többségében ezek a termékek idő előtt tönkremennek, és az újbóli megvásárlásuk értelemszerűen plusz költséget jelent. Ezzel szemben egy minőségi kamionalkatrészt csak egyszer kell megvenni, amire azután hosszú éveken át lehet számítani.

Választékunkban csakis minőségi, megfizethető árú kamionalkatrészeket talál. Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A legstrapabíróbb IVECO teherautó alkatrészek, egyenesen Torinoból!

Olyan partnercéget keres, ami a legszorosabb kapcsolatot ápolja a beszállítóival, melyek között méltán híres gyártók szerepelnek? Akkor ismerje meg a több mint húsz éve piacon lévő cégünket, és az IVECO teherautó alkatrészeket!

Alkatrészeinket az olaszországi Torinoban székelő IVECO vállalattól szerezzük be. Az IVECO buszokhoz, teherautókhoz, munkagépekhez, de még katonai járművekhez is gyárt alkatrészt. Nyugodtan kijelenthető, hogy minden téren értékes tapasztalatokat szerzett, és ezeket a tapasztalatokat a nagy múltú olasz autóipar stílusosságával és gondosságával gyúrta egybe, majd formálta alkatrészekké.

Az összes IVECO teherautó alkatrész, amit mi forgalmazunk, ettől a nagyszerű gyártótól származik, az utánzatokat mi messziről elkerüljük. Termékeink kimagasló minőségét tanúsítványok is igazolják.

Bármelyik IVECO teherautó alkatrészre esik is a választása, garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Ha pedig igazi szakértők segítségét kérné a választáshoz, állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

 

Tavaszi karbantartás? Az új alkatrészeket szerezze be kamion shopunkból!

kamion shopAhogy más járműveknél, úgy a kamionoknál is nagyon fontos a tavaszi karbantartás. Ilyenkor a szakemberek ellenőrzik az alkatrészek állapotát és a műszaki területeket is. A vizsgálat során megvan arra az esély, hogy olyan alkatrészeket találnak a járműben, amik már nem garantálják a kamionok biztonságos használatát, ezért cserére van szükség. Ha az Ön járművének elemeivel kapcsolatban is problémák merültek fel a tavaszi karbantartáskor, és új alkatrészekre van szüksége, szerezze be kamion shopunkból!

Kamion shopunkból egyszerűen és könnyedén beszerezheti a hiányzó alkatrészeket a javíttatáshoz. Amint jelzi Önnek a szakember a hibás elemeket, máris felkeresheti kamion shopunkat, majd le is adhatja rendelését. Ezzel rengeteg időt és energiát takaríthat meg, ráadásul, ha szükséges, a karbantartást végző szakember is segíthet Önnek a vásárlásban, hiszen kamion shopunkat a szerelőműhelyből is elérhetik.

Ha kérdései lennének kamion shopunk termékeivel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Szerezze be az új teherautó alkatrészeket kínálatunkból!

teherautó alkatrészek Ahogy más járművekkel, úgy a teherautókkal is előfordulhatnak olyan meghibásodások, amikor a javításhoz új elemekre van szükség. Természetes, hogy ebben az esetben az érintett ügyfelek arra törekednek, hogy megbízható, valóban minőséget képviselő teherautó alkatrészek kerüljenek beszerzésre, hiszen ezek fontos szerepet játszanak a biztonságos közlekedés megteremtésében. Ha Ön is ezekkel az elvárásokkal indul neki az új teherautó alkatrészek vásárlásának, fedezze fel kínálatunkat, ugyanis mi kiemelt figyelmet fordítunk a színvonalas termékek biztosítására!

Nemcsak a vásárlók jogos elvárása miatt fontos számunkra a megbízható kínálat kialakítása a teherautó alkatrészeket illetően, hanem azért is, mert vállalkozásunk felelősséget érez ügyfelei iránt. A jármű elemein egy hosszú út során rengeteg minden múlik, és a minőségi teherautó alkatrészekkel nemcsak a balesetek kerülhetőek el, hanem a munkavégzés is zökkenőmentes lesz.

Szerezze be a javításhoz a szükséges teherautó alkatrészeket választékunkból! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Sürgősen szüksége van új kamionalkatrészekre? Napokon belül szállítjuk!

kamionalkatrészekreVészhelyzetben arra van szükség, hogy a leggyorsabban megoldást találjunk és megtegyük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ismét visszaálljon a megszokott rend. Vészhelyzet lehet az is, ha a tehergépjármű lerobban, műszaki hiba következtében nem indul, és átmenetileg használhatatlanná válik.

Amennyiben sürgősen új kamionalkatrészekre van szüksége, ne forduljon máshová, csakis hozzánk! Ha gyors eredményeket és azonnali megoldást szeretne, akkor mi tudunk segíteni! Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik és jól kiépített rendszert működtet a kamionalkatrészek értékesítésének területén.

Jól tudjuk, hogy mennyire fontos az időzítés és az, hogy az új kamionalkatrész időben érkezzen meg. A késlekedés mások számára is pénzkiesést jelent, nem beszélve a határidők teljesítésének ellehetetlenedéséről. Forduljon hozzánk bizalommal és mi akár egy vagy két napon belül is szállítjuk a megrendelt, új kamionalkatrészt Önnek! A részletekkel kapcsolatban a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken érdeklődhet!

 

IVECO alkatrész webáruházunkban bármilyen alkatrészt megtalálhat teherautójához!hu.wikipedia.org/Tehergépkocsi | hu.wikipedia.org/Autóbusz | hu.wikipedia.org/Pótkocsi