Flickr
Youtube
Telefon:+36-1-297-0367, +36-30-680-0100
E-mail:

Akciós ajánlatok

Melyik kamion alkatrész hibásodik meg gyakrabban?

Melyik kamion alkatrész hibásodik meg gyakrabban?

Milyen járműhöz használható:
A fuvarozással foglalkozó vállalkozók tudják, hogy megfelelő eszközök vagyis járművek nélkül az egész vállalkozás romba dőlhet. A teherautók és a kamionok a szállító eszközök, ezekre pakolják fel az árut és juttatják el a célba.

A megbízhatatlan, gyakran lerobbanó jármű, ami még biztonsági veszélyeket is rejt magában, nem alkalmas arra, hogy egy sikeres vállalkozás alapját jelentse. A gépparkot alkotó járműveknek mindig kifogástalan állapotban kell lenniük, különben az ügyfelek elégedettsége meredeken zuhanni fog lefelé.

Milyen alkatrész romlik el gyakran?

A meghibásodásokat vissza lehet vezetni a karbantartás hiányára, balesetre vagy akár típus hibára is. Vezetés közben megeshet, hogy egyszer csak leáll a kamion és nem indul tovább, hiába tapos a gázra a sofőr. Ilyenkor automatikusan a hibajelzéseket kutatja a kamion sofőr tekintete.

1. Gyakori ok az akkumulátor, ami az elektromos áramot nyújtja sok mindenhez a járműben. Évszakokhoz, karbantartáshoz, bánásmódhoz is köthető, hogy mennyire strapabíró és kiszámítható egy akkumulátor. Érdemes az elsők között ellenőrizni, főleg hosszabb utak előtt, illetve tél végén.

2. A másik eset, amikor a jármű mindez zaj, észlelhető sérülés nélkül leáll, az üzemanyag pumpa meghibásodása. A sofőr csak azt látja, hogy jó az akkumulátor, tele a tank, mégse megy a kamion.

A leállásra figyelmeztet az egyre jobban erőlködő kamion és az egyre nagyobb fordulatszámon dolgozó motor.Ha a pumpa nem működik, az üzemanyagot nem tudja továbbítani a motorhoz. Ez ráadásul veszélyes is, mert párosulhat benzinszivárgással, ami balesethez vezethet.

Az alkatrészeket időről időre cserélni kell vagy azért mert lejárt az idejük vagy azért mert sérülés következtében már nem tudnak megfelelően működni. Az új elemeket tehát valamikor biztosan be kell szerezni, így jó ha van egy megbízható beszerzési forrás erre a célra.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha olcsó kamion alkatrészeket szeretne vásárolni, mert rajtunk keresztül márkás termékek érkeznek, kedvező árakon!

Szereljen akciós autóbusz alkatrészekkel járművet!

Szereljen akciós autóbusz alkatrészekkel járművet!

Milyen járműhöz használható:
Ne sajnálja az időt az akciós autóbusz alkatrészek megtalálására, mert spórolni tud a javítási, karbantartási költségeken!

Az autóbuszok személyszállításra használt járművek, amiket alkalmaznak helyi közlekedésben, illetve külföldi vagy távolsági járatok működtetéséhez is. A buszos utazás kényelmi szintjére óriási hatással van az is, hogy milyen hőmérséklet uralkodik a járművön belül. A rekkenő hőségben vagy a fagyos mínuszokban is fontos az optimális klíma megtartása.

Önnél milyen a klíma a buszban?

Az autóbusz klímaberendezésének a szerepe az utastér szellőztetését és a hűtését is magába foglalja. A busz fűtését a beszerelhető állófűtés tudja ellátni. Mindkét rendszer folyamatos ellenőrzést követel meg és rendszeres szervizelést igényel.

Az elmaradó ellenőrzéssel a busz tulajdonosa, illetve sofőrje kockáztatja a jármű kifogástalan műszaki állapotát. Egyik utas sem szeretne fülledt melegben vagy vacogtató hidegnek kitéve utazni. Gondoskodjon arról, hogy a járata mindig komfortos legyen! A műszaki állapot fenntartásával meg tudja őrizni a vállalkozása jó hírnevét is.

A karbantartás egyik fő célja, hogy észrevehetővé válnak általa az autóbusz hibái. A javítással kiküszöbölhetőek a hirtelen bekövetkező műszaki hibák. Megelőzhetőek a kellemetlen incidensek. Amennyiben alkatrészt kell cserélnie, gondolkodjon előre és válasszon a kedvezőbb áron kapható termékekből!

Dolgozzon akciós árú alkatrészekkel!

Ahogyan annyi más termék esetében, úgy az alkatrészeknél is tapasztalható drágulás. Ami korábban jó áron volt kapható, az mára többe kerül. Hogyan lehet ilyen körülmények között lefaragni valamennyit a költségekből úgy, hogy az ne menjen a járművek fenntartásának a rovására?

Keresse az akciós autóbusz alkatrészeket és takarítson meg pénzt azzal, hogy kiváló minőségű, de pénztárcabarát árú terméket vásárol! Nálunk folyamatosan talál kedvezményes termékeket a kínálatban.

Az aktuálisan elérhető autóbusz alkatrészekről kérjen bővebb felvilágosítást a honlapunkon szereplő elérhetőségeken!

Eredeti és olcsó kamion alkatrészekkel nem foghat mellé

Eredeti és olcsó kamion alkatrészekkel nem foghat mellé

Milyen járműhöz használható:
Az olcsó kamion alkatrészek hallatán ne gondoljon azonnal a használt termékekre! Az új alkatrészeket be tudja szerezni pénztárcabarát áron egyenesen a gyártótól!

A kamionok a szállítmányozás világának megbecsült járművei, ezért értékes szállítóeszközök. A céges járműflotta jelenti a vállalkozás üzleti sikerének egyik alapját, ezért kiemelt figyelmet kap a járművek fenntartása. A kamionok rendszeres ellenőrzésen esnek át, nem maradhat ki a karbantartás, amivel el lehet kerülni a váratlan meghibásodásokat.

Az alkatrészeknek több beszerzési forrása is van

A kamionok alkatrészeit több okból is cserélni kell, ez az egyik legköltségesebb kiadás a járművek fenntartásához kapcsolódóan. A kopó alkatrészek vagy az elöregedő elemek nem maradhatnak a járműben, ezeket újakra kell cserélni. Az alkatrész élettartamának lejárta nem az egyetlen ok, ugyanis a balesetek és meghibásodások miatt szintén aktuálissá válhat az alkatrészek beszerzése.

Az alkatrész ára és megbízhatósága hatással van arra, hogy a járműre mennyit kell költeni és meddig lehet számolni a meghibásodás nélküli használatával. Milyen termékek jöhetnek szóba, ha vásárlásra kerül a sor?

Az alkatrészek legmagasabb kategóriáját képviselik az új vagyis gyári alkatrészek. Ezen kívül forgalmaznak még utángyártott termékeket, illetve meg lehet vásárolni bontott, valamilyen mértékben használt, eredeti elemeket is.

Egyértelműen az új termék az, ami a top kategóriát képviseli, mert nem jár a megvásárlásával rizikó. Az utángyártott daraboknak nem egyezik meg az eredetivel a minősége, a bontott elemekben pedig már vannak kilométerek, kiszámíthatatlan, hogy mennyi ideig tudnak megbízható működést produkálni.

Az OEM megjelölést kapott darabok kompatibilisek és minden tekintetben megegyeznek a régi alkatrésszel. Az is számít, hogy garancia is jár hozzájuk. Aki biztosra szeretne menni, az csak ilyen terméket vásárol és szereltet be. Mi nemcsak eredeti, márkás, de olcsó kamion alkatrészekkel várjuk az ügyfeleinket. Kérdéseivel keressen minket az elérhetőségeinken!

Használja ki a pótkocsi alkatrész akciót!

Használja ki a pótkocsi alkatrész akciót!

Milyen járműhöz használható:
Vásároljon kedvező áron pótkocsi alkatrészeket, amik minőségére sem lesz panasza! Itt az alkalom, hogy végre lecserélje a régi elemeket.

A pótkocsi alkatrészekre számtalan munkaterületen lehet szükség, elég csak a mezőgazdaságra, vagy a szállítmányozás területére gondolni. Általuk könnyebb és rugalmasabb a szállítás folyamata, roppant praktikusak, amik nélkül elképzelhetetlen a munkavégzés.

Bizonyos időközönként muszáj ellenőrizni a pótkocsi alkatrészek állapotát, mert a régi, elhasználódott darabok kockázatokat jelenthetnek. Bármikor tönkremehetnek, emiatt balesetek is bekövetkezhetnek. Az elemek intenzív igénybevételnek vannak kitéve, mert a pótkocsik folyamatosan mozgásban vannak. Csak az új, megbízható pótkocsi alkatrészek képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket.

Használja ki pótkocsi alkatrész akciónkat!

Pótkocsi alkatrész akciónkkal kedveznénk azon üzemeltetőknek, akik régóta szeretnének korrekt áron vásárolni elemeket. Nálunk most erre lehetőség van, így végre meg lehet szabadulni a kockázatokat jelentő alkatrészektől. Nem célszerű tovább várni a vásárlással, mert a meglévő pótkocsi alkatrészek az idő előrehaladtával csak rosszabb állapotba kerülhetnek.

A kínálat meglehetősen gazdag és változatos, sokféle alkatrészt megtalálhat, így több dolgot is lecserélhet, és ehhez nem kell különböző kereskedések választékát böngésznie.

A minőségre sem lesz panasza

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a pótkocsi alkatrészek intenzív terhelésnek vannak kitéve, nem bízzuk a véletlenre a minőségüket. Termékeink százszázalékban megfelelnek a szigorú szakmai kritériumoknak, masszívak, nem okoznak csalódást a használatuk során. Megfelelő karbantartással jelentős mértékben növelhető még az élettartamuk.

Ismerkedjen meg a pótkocsi alkatrész akciónkkal, és szerezze be tőlünk a felhasználni kívánt elemeket! Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Haszongépjármű alkatrészek flottaüzemeltetők számára is!

Haszongépjármű alkatrészek flottaüzemeltetők számára is!

Milyen járműhöz használható:
Haszongépjármű alkatrészeinket ajánljuk flottát üzemeltető cégek részére is. Forduljon hozzánk, ha gyors és megbízható forrást keres alkatrész beszerzéshez!

Egy járműflottát üzemeltetni nem könnyű, hiszen gondoskodni kell a járművek dokumentumainak kezeléséről, a szervizelésről, illetve a megfelelő alkatrészek beszerzéséről is. Cégünk az utóbbiban tud segíteni, ugyanis rendkívül széles raktárkészlettel rendelkezünk és szükség esetén gyorsan be tudunk olyan termékeket is szerezni, amelyek pillanatnyilag nem elérhetőek raktárról.

Megbízható forrásból biztosítunk gyári és utángyártott haszongépjármű alkatrészeket is, teherautókhoz, kamionokhoz, buszokhoz és pótkocsikhoz. Ha egyszerre több alkatrészre van szükség a flottához, webshopunkból azt is egyetlen rendeléssel beszerezheti, méghozzá személyre szabott árajánlat alapján.

Amennyiben haszongépjármű alkatrészek iránt érdeklődik, ne menjen tovább! Ha kérdése merült fel termékeinkkel vagy a megrendelés menetével kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Teherautó alkatrészek, minőségi kivitelben, korrekt árakon!

Teherautó alkatrészek, minőségi kivitelben, korrekt árakon!

Milyen járműhöz használható:
Teherautó alkatrészek Budapesten, minőségi kivitelben, mindig jó árakon. Nálunk kiváló ajánlatokkal találkozhat, megéri tőlünk vásárolni!

Napjainkban több vállalkozás kínálatában is elérhetők a teherautó alkatrészek. Egyeseknek lényeges szempont a minőség és a kedvező ár egyaránt, ugyanis így lehetőségük van például a szervizelés költségeit csökkenteni, ami egy fuvarozással foglalkozó vállalkozás számára óriási segítséget jelenthet.

Megéri hozzánk fordulni a teherautó alkatrész vásárlásért Budapesten, ugyanis itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni. Az érdeklődők folyamatosan kiváló ajánlatokkal találkozhatnak, amiknek köszönhetően a minőségi, megbízható termékek széles körben elérhetővé válnak. A korrekt, megfizethető árakkal sokkal könnyebb kalkulálni a járművek üzemeltetőinek, ráadásul az alkatrészekkel kapcsolatban kellemetlen meglepetések sem érhetik őket.

Amennyiben Önnek is lényeges, hogy jó áron vásároljon minőségi alkatrészt, legyen a vevőnk, és szerezze be tőlünk a szükséges elemeket! Ha bővebb információkat szeretne megtudni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Teherautó alkatrészek Budapesten, jó áron? Lehetséges!

Teherautó alkatrészek Budapesten, jó áron? Lehetséges!

Milyen járműhöz használható:
Teherautó alkatrészek Budapesten, nagy választékban, megbízható cégtől, megfizethető áron kaphatók! Forduljon hozzánk, ha kedvező feltételekkel vásárolna!

A gépjármű alkatrészek beszerzését mindig érdemes körültekintően végezni, legyen szó akár egy személygépkocsiról, akár egy teherautóról vagy kamionról. Ha tehergépjárműhöz van szükség valamire, akkor még az is nehezíti a feladatot, hogy kevesebben foglalkoznak ezeknek a termékeknek a forgalmazásával. Kétségbe esésre azért nincs ok, cégünknél a teherautó alkatrészek Budapesten ügyfélbarát feltételekkel megvásárolhatók.

Rendkívül nagy választékkal várjuk ügyfeleinket teherautó alkatrészekből Budapesten, így nálunk biztosan mindent beszerezhet egy helyen, amire szüksége van a gépjárműhöz. A széles kínálat ráadásul kedvező árakkal párosul, ezért minden tekintetben megéri hozzánk fordulni.

Amennyiben megbízható céget keres, ahol megvásárolhatja a szükséges teherautó alkatrészeket Budapesten, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Teherautó alkatrészre lenne szüksége minél előbb?

Teherautó alkatrészre lenne szüksége minél előbb?

Milyen járműhöz használható:
A teherautó alkatrészeket rövid várakozási idővel tudjuk biztosítani az érdeklődőknek. Vásároljon tőlünk, és elfelejtheti a hosszas leállást a cégben!

Amikor teherautó alkatrészre van szükség, sokaknak fontos, hogy a beszerzés minél hamarabb megtörténjen, ugyanis megfelelő elemek nélkül nem lehet biztonságosan használni a járműveket. A hosszú leállás egyetlen vállalkozásnak sem tesz jót, emiatt komoly hátrányba is kerülhet az adott cég. Amennyiben Ön is rövid időn belül szeretne hozzájutni minőségi alkatrészhez, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a vállalkozások kénytelenek lépést tartani a mai rohanó világgal, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ehhez tudjanak igazodni. A teherautó alkatrészeket nagyon hamar tudjuk biztosítani az érdeklődőknek, így elfelejtheti a hosszas leállást. Rugalmas beszállítói, gyártói partnereink gondoskodnak a folyamatosságról, ennek köszönhetően az alkatrészeket nagyon hamar átvehetik a megrendelők.

Válasszon megbízható, gyors vállalkozást az alkatrész beszerzésekor! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bátran a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Akciós teherautó alkatrészek!

Akciós teherautó alkatrészek!

Milyen járműhöz használható:
Akciós teherautó alkatrészek raktárról, rövid határidejű szállítással, igen kedvező áron!

A szállítmányozás a gazdaság motorja; nélküle leáll minden, még az emberek mindennapi élete is. Éppen ezért nem engedhető meg, hogy egy teherautó, amellyel alapvető élelmiszereket és más, fogyasztási cikkeket szállítanak, sokáig rostokoljon egy helyben. A javíttatás azonban nem olcsó, ám lényegesen kedvezőbb lehet, ha akciós teherautó alkatrészeket vásárolunk hozzá.

Akciós teherautó alkatrészek azonban nem teremnek minden bokorban, és sokáig is tarthat, mire egyrészt megtaláljuk pontosan azt az alkatrészt, amire szükségünk van, másrészt az is viszonylag ritka, hogy épp az akciós is. Érdemes ezért egyből egy olyan szolgáltatóhoz fordulni, amely folyamatosan kínálja az akciós teherautó alkatrészeket, és a megújuló, illetve rendszeres akcióknak köszönhetően folyamatosan hozzá juthatunk olyan alkatrészekhez, amelyek alacsony árukkal és kiváló minőségükkel a lehető legjobb választásnak bizonyulhatnak.

Amennyiben akciós teherautó alkatrészeket keres, nálunk a legjobb helyen jár! Nálunk mindent beszerezhet, amire teherautója, kamionja, illetve autóbusza folyamatos üzemben tartásához szüksége lehet, sőt, akár pótkocsi alkatrészeket is vásárolhat nálunk. Állandó és megújuló akcióinkon, illetve új alkatrészeinken túl természetesen a lényegesen kedvezőbb árú, bontott alkatrészek is elérhetőek kínálatunkban, és mindezeket akár online is megvásárolhatja, hiszen webáruházunk is nyitva áll Ön előtt!

Ha felkeltettük az érdeklődését az akciós teherautó alkatrészek iránt, tekintse meg széles választékunkat, majd rendelje meg a kiválasztott akciós teherautó alkatrészeket csupán néhány kattintással, vagy vásároljon személyesen, telephelyünkön! Ha kérdése lenne termékeinkkel, árukészletünkkel, illetve árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, illetve kérjen árajánlatot a honlapunk megfelelő menüpontja alatt található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével!

Teherautó alkatrészekből újakat vásárolna? A legjobbakat nálunk találja!

Teherautó alkatrészekből újakat vásárolna? A legjobbakat nálunk találja!

Milyen járműhöz használható:
Az áruszállításban tevékenykedők nem engedhetik meg maguknak, hogy olyan járművekkel dolgozzanak, amik nem megbízhatóak. A teherautók használata ebben az ágazatban jellemző, a sofőrök hosszabb utakat is megtesznek a fuvarral. A nem megfelelő műszaki állapotú jármű használata veszélyezteti a vállalkozás jövőjét is. A teherautó mellett a megvásárolt teherautó alkatrészek megválasztása is körültekintést igényel.

Az új teherautó alkatrészek beszerzése előbb vagy utóbb minden jármű esetében szükségessé válik. Nem ajánlatos ezen sem spórolni, hiszen az komoly következményekkel járhat. Ne érje be másodosztályú teherautó alkatrészekkel, hanem ragaszkodjon minden körülmények között a minőségi termékek megvásárlásához és pótlásához!

Sokan bontott alkatrészeket is használnak, de ha újakat szeretne vásárolni, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A beszállítóink között több neves gyártó is megtalálható, akiknek a segítségével kiváló minőségű, új teherautó alkatrészeket tudunk vásárlóinknak eljuttatni. Keressen minket bátran!

Vásárlói tájékoztató!      Az alábbi akciós alkatrészek listája tájékoztató jellegű. Kérem az Ön járművéhez kérjen árajánlatot az ajánlatkérés menűpontban, vagy telefonon. Akciós ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Vásárlói tájékoztató! Az alábbi akciós alkatrészek listája tájékoztató jellegű. Kérem az Ön járművéhez kérjen árajánlatot az ajánlatkérés menűpontban, vagy telefonon. Akciós ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be!

ugrás a belépéshez